Untitled design (75).png
Untitled design (75).png

Suomen vaikuttavin nuori yrittäjä ja asiakaskokemuksen ammattilainen


CEO, Founder @ Feedbacklyapp, verkostojen rakentaja, kirjailija ja keynote-puhuja

Tilaa keikka

SCROLL DOWN

Suomen vaikuttavin nuori yrittäjä ja asiakaskokemuksen ammattilainen


CEO, Founder @ Feedbacklyapp, verkostojen rakentaja, kirjailija ja keynote-puhuja

Tilaa keikka

Referenssit_final (2).png
 

MUN mojo

 

"People will not remember what you say or do, people will remember how you made them feel" - always.

 
 

Visio

Ammatillisessa elämässä minulla on kaksi tärkeää asiaa - kasvu ja tunne. Noita kahta asiaa tavoittelen kaikissa projekteissani. Olen koukussa siihen tunteeseen, että asiat jota teen kasvaa ja kehittyy sillä paikalla oleminen tappaa. Mikäli koet asiat samalla tavalla kuin minä, kuulisin mielelläni ajatuksiasi. Minä haluan luoda kasvua - uskon, että siihen minut on tehty.

Keynote-puhuja, kouluttaja ja yrittäjä

Mitä haluan sanoa? Tärkein tavoitteeni on saada ihmiset oivaltamaan uusia asioita. Oman inspiraation löytäminen on äärimmäisen tärkeää. Inspiroituneena ideat ovat parempia, tekeminen mukavampaa ja lopputulos vakuuttavampi. Pyrin aina innostamaan ympärilläni olevia ihmisiä ja auttamaan oman inspiraationlähteen vahvistamisessa. Usein inspirointia ja uusien ideoiden luontia väheksytään ja niiden voimaa ei ymmärretä. Mikäli ihminen saadaan oivaltamaan ja ajattelemaan asioita uusista kulmista, on saavutettu jo paljon. 

Juuri tästä keynote-puheenvuoroissa on kyse: mahtavien ideoiden, kokemusten ja tiedon jakamisesta. Koulutan ja puhun asiakaskokemuksesta, sen mittaamisesta ja johtamisesta. Puhun myös ihmisten välisestä viestinnästä ja sen dynamiikasta sekä esiintymisestä. Esiintymisen ja viestinnän voima on tärkeä erityisesti asiantuntijoille.  Olen kouluttanut jo satoja ihmisiä päivittäisessä ihmisten välisessä viestinnässä ja esiintymisessä.

 

 

ELÄMÄÄ

 

 

Mediassa

 

 

BLOGI