BIO + tarina

Olen keynote-puhuja, startup-yrittäjä, asiakaskokemuksen mittaamisen ammattilainen yrityksessä Feedbackly ja Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen. Olen Turun kauppakorkeakoulun kasvatti ja vaikutan aktiivisesti myös paikallisesti yrittäjäjärjestössä ja Nuorissa yrittäjissä.

Olen turkulaistunut poika, joka juoksee bisneksen perässä ympäri Suomen ja Euroopan, mutta olen asunut myös pari vuotta Brasiliassa. Kutsun Brasiliaa toiseksi kodikseni ja portugalia toiseksi kielekseni. Toimistoni on Helsingissä, mutta koti tällä hetkellä avopuolisoni kanssa Turun keskustassa. Olen maailman paras huutelemaan golfista ja purjehduksesta. Minut saavat liikkeelle myös hyvä ruoka, viini ja purjehdus.

Keynote-puhuja ja kouluttaja

Kärsin vuosien ajan voimakkaasta esiintymispelosta. Minulla oli kuitenkin palava halu esiintyä. Se sai minut etsimään yhä uusia keinoja kehittää esiintymistaitojani. Lukemattomien kirjojen, videoiden ja seminaarien jälkeen huomasin, että niistä ei ole apua. Ainoa keino on yksinkertaisesti puhua ja esiintyä.

Alku oli raskas, mutta se kannatti. Nyt olen puhunut ja esiintynyt sadoille ihmisille. Työni on mahtavaa, enkä usko, että koskaan lopetan. Haluan vilpittömästi auttaa myös muita oman viestinnän kehittämisessä aina esiintymisestä päivittäiseen ihmisten väliseen kommunikaatioon. Tavoitteeni on luoda kuulijoilleni unohtumaton asiakaskokemus, joka innostaa ja saa oivaltamaan uusia asioita.

Haluaisitko minut tapahtumaasi puhumaan tai juontamaan? Tulen enemmän kuin mielelläni. Ota yhteyttä!

YRITTÄJÄ & JÄRJESTÖTEKIJÄ

Yrittäjyys ja ideointi ovat selkäytimessäni. Ruohonleikkuufirma Nurtsit Bois avasi urani yrittäjänä, kun perustin 12-vuotiaana ensimmäisen yritykseen verrattavissa olevan viritelmäni. Siitä lähtien olen ollut mukana monessa. Tie on vienyt muun muassa toimistosiivouksesta kiinteistönvälitykseen ja matkaoppaaksi.

Tänään olen Startup yrityksen Feedbacklyn perustaja ja toimitusjohtaja. Rakennamme yhdessä maailman makeinta ja tehokkainta asiakaskokemuksen mittaukseen kehitettyä työkalua. Emme enää yrityksenä pysty päättämään, miten kommunikoimme asiakkaidemme kanssa - asiakkaamme päättävät sen. Lopputuloksena on asiakastiedon keräämisen ja kommunikaation monikanavaistuminen - siihen tarpeeseen on kehitetty Feedbackly. Tavoitteemme on kasvattaa erityisesti verkkokauppojen ja vähittäiskaupan myyntiä paremman monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Feedbackly on vuonna 2012 perustettu asiakaskokemuksen (CX) mittaukseen erikoistunut yritys, jonka kolme Turun kauppakorkeakoulun kunnianhimoista kasvattia perustivat vielä opiskellessaan. Tällä hetkellä Feedbackly on vauhdilla kasvava startup, joka tavoittelee maailman ykköspaikkaa monikanavaisen asiakaskokemuksen mittaamisessa ja sen tuottamassa analytiikassa.

Järjestöurani ei numeroilla mitattaessa ole vielä kovinkaan pitkä mutta olen tehnyt sitäkin enemmän. Näen sen kuitenkin vahvuutena sillä olen nuoresta iästäni huolimatta Suomen Yrittäjien kautta historian nuorin Varapuheenjohtaja. Tämän lisäksi vaikutan Varsinais-Suomen Nuorissa yrittäjissä, Varsinais - Suomen Yrittäjien Hallituksessa, työvaliokunnassa, Suomen Yrittäjien hallituksessa sekä Turun Yrittäjissä. Myös yrittäjyyskasvatus on lähellä sydäntäni ja olenkin tähän mennessä inspiroinut ja tavoittanut kouluilla ja eri tapahtumissa tuhansia nuoria.

GOLF – PURJEHDUS – SURF

Kun en tee töitä tai urheile, vapaa-aikani kuluu golfaten ja purjehtien. Olen intohimoinen purjehtija, jonka suuriin haaveisiin lukeutuu oman veneen osto. Opetan halukkaille myös golfia ja pidän golfin alkeiskursseja. Aktiivinen opetus ja valmennus ovat ehdottomia vahvuuksiani. Nautin, kun näen oppilaideni kehittyvän. Rakastan myös Suomen oloihin huonosti soveltuvaa surffausta. Kun aallot eivät suosi, rakennan omaa surffilautaani. Toisinaan tyydyn lumilautailemaan, mutta mikään ei korvaa kunnon aaltoja.

Muut

Koulutus

KTM, Kansainvälinen liiketoiminta, markkinointi ja rahoitus
Turun Kauppakorkeakoulu

2014

MBA Studies, Marketing, International business
Universidade de São Paulo
2013

Muut

Juontaja, golfopettaja, Keynote. Kirjoittaja, 

Perheyritys Markkinointitoimisto Statiivi

Profea Oy:n hallituksen jäsen

Luottamustoimet

Suomen Yrittäjien Varapuheenjohtaja

Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen

Varsinais-Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen

Varsinais-Suomen Yrittäjien työvaliokunnan jäsen

Turun Yrittäjien Säätiön hallituksen jäsen

Harrastukset

Golf, purjehdus, surf, capoeira

Puisten surffilautojen teko

Asuntosijoittaminen

Maajoukkuetason uppopalloilija


Bio ulkoiseen käyttöön

"Jaakko on startup-yrittäjä ja asiakaskokemuksen mittaamisen ammattilainen yrityksessä Feedbackly sekä Suomen Yrittäjien istuva varapuheenjohtaja ja hallituksen jäsen. Jaakko on viihdyttävä ja räiskyvä Keynote -puhuja ja hänet tunnetaan kovaäänisenä pohojanmaan poikana sekä siirtolais Turkulaisena. Hän on Ekonomi Turun Kauppakorkeakoulusta ja haluaisi olla maailman paras huutelemaan golfista, surffauksesta sekä purjehduksesta. Kun tuulta tai aaltoja ei löydy, aika menee kirjoittaessa kirjoja ja surflautoja tehdessä. Kaikki tarvitsemasi tieto löytyy täältä: feedbackly.com, jaakkomannisto.com, tw: @jaakkomannisto. Linkedin: jaakkomannisto"

"Jaakko is a startup entrepreneur, founder and omnichannel customer experience professional at @feedbacklyapp as well as Vice president and Board member at Finnish entrepreneurs organization - Suomen Yrittäjät. He is a notorious keynote speaker from entrepreneurial stories to day to day human communications. At most he enjoys coaching golf, sailing and smoothies. When he is not able to find any wind or customers his time goes writing and building wooden surfboards. Everything you need to know about him, you may find here feedbackly.com, jaakkomannisto.com, tw: @jaakkomannisto, Linkedin: jaakkomannisto"


Kuvat

Klikkaa kuvaa suuremmaksi ja lataa