Referenssit_final.png

Teemat

ASIAKASKOKEMUS (CX)

Haluaisitko tietää, mitä asiakkaasi ajattelevat? Asiakaskokemus (CX) on yhä merkittävämpi osa liiketoimintaa, ja suosio jatkaa kasvuaan. Teknologisen kilpailuedun tasoituttua asiakaskokemuksesta on tullut nopeasti yritysten ainoa pysyvä kilpailuetu.

Koulutan ja autan hallituksia, johtoryhmiä, myyntiä, markkinointia ja muuta henkilöstöä asiakaskokemuksen mittaamisessa, hyödyntämisessä ja kehittämisessä sekä johtamisessa. Kerron, miten keräät helposti palautetta, kasvatat asiakasuskollisuutta ja teet lisää myyntiä. Puhun mielelläni asiakaskokemuksesta myös tapahtumissa. Takanani on aina alan uusin tietous ja Feedbacklyn rautainen työkalupakki.

 

VAKUUTTAVA ESIINTYJÄ 

Johtaminen ja viestintä eivät enää perustu kankeaan organisatoriseen asemaan tai käskyttämiseen. Nykypäivän vahvat johtajat ovat karismaattisia ja voimakkaita esiintyjiä. Julkisen puhumisen pelko koskettaa kuitenkin kaikkia. Tutkimusten mukaan ihmiset pelkäävät julkista puhumista enemmän kuin sairauksia, lentämistä ja terrorismia.

Kyse on harvoin siitä, kuka pitää yleisön edessä teknisesti maailman parhaan esityksen. Haluan kiinnittää huomion viestinnän kokonaisuuteen ja pieniin arjen vuorovaikutuksen asioihin, jotka voimme korjata heti. Oli sitten kyse johtoryhmän presentaatiosta tai puhumisesta sadoille ihmisille, osaan auttaa esiintymisessä. Heti ja käytännössä. Kysy lisää!

 

Viesti kuin voittaja

Millaista on tehokas ja mieleenpainuva henkilökohtainen viestintä? Jokainen meistä – johtajasta työmieheen – voi kehittää arkipäivän viestintä- ja esiintymistaitojaan entistä paremmiksi. Työelämä- ja esimiestaidot ovat nykyaikaisessa työyhteisössä yhä tärkeämpiä.

Koulutuksessa neuvon ryhmiä ja yksittäisiä henkilöitä oman viestinnän kasvuun, muutoksiin ja uudistumiseen liittyvissä kysymyksissä. Saat selkeät työkalut oman viestintäsi kehittämiseen ja opit viestimään kuin voittaja.

 

Henkilöbrändin kaava

Olit sitten vastavalmistunut ekonomi, jo pitkään työuraa tehnyt insinööri tai vai vaikka luokan opettaja, jokainen meistä tarvitsee henkilökohtaisen brändäyksen oppeja mikäli haluamme menestyä jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Työelämätaidoista huonoiten hallussa ja ehkä eniten parjattu - henkiköbrändäys - on nousemassa yhä tärkeämpään roolin nykyaikaisilla työmarkkinoilla. Nyt nämä taidot eivät ole pelkästään ammattilaisten saatavissa vaan myös ihan jokaisen.

HENKILÖBRÄndin luonti

Koulutuksessa neuvon ryhmiä ja yksittäisiä henkilöitä oman henkilöbrändin käytännön rakentamisen kanssa. Saat selkeät työkalut oman henkilöbrändisi rakentamiseen ja selkeän road mapin siihen, miten kaikki käytännössä toteutetaan. Kerron myös käytännössä, miten rakensin oman henkilöbrändini. 


mediat (1).png

Hinnat

Keynote

1200 €  / keynote (+alv)

Keynote puhujat sytyttävät yleisön ja saavat heidät innostumaan aiheesta. Yleisöstä tulee vastaanottavaisempi ja viesti menee paremmin perille. Jokaisesta yllä olevasta aiheesta löytyy keynote! Mikäli etsit Keynote puhujaa, kysy lisää!

Koulutus

1500 €  / koulutus / puoli päivää (+alv)

Koulutukset on suunniteltu ensisijaisesti kahden tunnin muottiin, jotta ne olisivat mahdollisimman tehokkaita ja vuorovaikutteisia. Mikäli kuitenkin etsit toista mittaa tai muottia, kysy lisää!

Muu konsultointi

100 €  / tunti (+alv)

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat viilata koulutusten / keynotejen / palveluiden sisältöjä, ota rohkeasti yhteyttä.

Kaikkiin hintoihin lisätään matkakulut voimassa olevan verohallinnon suosituksen
mukaan mikäli toisin ei sovita.