Referenssit_final.png

ASIAKASKOKEMUS (CX)

700 € / keynote / koulutus (+alv)

Haluaisitko tietää, mitä asiakkaasi ajattelevat? Asiakaskokemus (CX) on yhä merkittävämpi osa liiketoimintaa, ja suosio jatkaa kasvuaan. Teknologisen kilpailuedun tasoituttua asiakaskokemuksesta on tullut nopeasti yritysten ainoa pysyvä kilpailuetu.

Koulutan ja autan hallituksia, johtoryhmiä, myyntiä, markkinointia ja muuta henkilöstöä asiakaskokemuksen mittaamisessa, hyödyntämisessä ja kehittämisessä sekä johtamisessa. Kerron, miten keräät helposti palautetta, kasvatat asiakasuskollisuutta ja teet lisää myyntiä. Puhun mielelläni asiakaskokemuksesta myös tapahtumissa. Takanani on aina alan uusin tietous ja Feedbacklyn rautainen työkalupakki.

 

VAKUUTTAVA ESIINTYJÄ 

700 € / keynote / koulutus (+alv)

Johtaminen ja viestintä eivät enää perustu kankeaan organisatoriseen asemaan tai käskyttämiseen. Nykypäivän vahvat johtajat ovat karismaattisia ja voimakkaita esiintyjiä. Julkisen puhumisen pelko koskettaa kuitenkin kaikkia. Tutkimusten mukaan ihmiset pelkäävät julkista puhumista enemmän kuin sairauksia, lentämistä ja terrorismia.

Kyse on harvoin siitä, kuka pitää yleisön edessä teknisesti maailman parhaan esityksen. Haluan kiinnittää huomion viestinnän kokonaisuuteen ja pieniin arjen vuorovaikutuksen asioihin, jotka voimme korjata heti. Oli sitten kyse johtoryhmän presentaatiosta tai puhumisesta sadoille ihmisille, osaan auttaa esiintymisessä. Heti ja käytännössä. Kysy lisää!

 

Viesti kuin voittaja

700 € / keynote / koulutus (+alv)

Millaista on tehokas ja mieleenpainuva henkilökohtainen viestintä? Jokainen meistä – johtajasta työmieheen – voi kehittää arkipäivän viestintä- ja esiintymistaitojaan entistä paremmiksi. Työelämä- ja esimiestaidot ovat nykyaikaisessa työyhteisössä yhä tärkeämpiä.

Koulutuksessa neuvon ryhmiä ja yksittäisiä henkilöitä oman viestinnän kasvuun, muutoksiin ja uudistumiseen liittyvissä kysymyksissä. Saat selkeät työkalut oman viestintäsi kehittämiseen ja opit viestimään kuin voittaja.

 

Henkilöbrändäyksen abc

700 €  / keynote / koulutus (+alv)

Olit sitten vastavalmistunut ekonomi, jo pitkään työuraa tehnyt insinööri tai vai vaikka luokan opettaja, jokainen meistä tarvitsee henkilökohtaisen brändäyksen oppeja mikäli haluamme menestyä jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Työelämätaidoista huonoiten hallussa ja ehkä eniten parjattu - henkiköbrändäys - on nousemassa yhä tärkeämpään roolin nykyaikaisilla työmarkkinoilla. Nyt nämä taidot eivät ole pelkästään ammattilaisten saatavissa vaan myös ihan jokaisen.

Koulutuksessa neuvon ryhmiä ja yksittäisiä henkilöitä oman henkilöbrändin käytännön rakentamisen kanssa. Saat selkeät työkalut oman henkilöbrändisi rakentamiseen ja selkeän road mapin siihen, miten kaikki käytännössä toteutetaan. Kerron myös käytännössä, miten rakensin oman henkilöbrändini. 

 

HENKILÖBRÄndin luonti

700 €  / Henkilöbrändi (+alv)

Nykyajan työmarkkinoilla kilpailu on kovempaa kuin koskaan ja jokainen tarvitsee henkilöbrändin - tai oikeastaan jokaisella sellainen on mutta ero on vain siinä, ohjaatko sinä itse vai jokin / joku muu. Minä autan sinua luomaan itsellesi henkilöbrändin - ja hyvän sellaisen. Palvelu pitää sisällään alkukartoituksen, yhteisen sparrauksen ja käytännön toteutuksen sekä suunnitelman tulevaisuuteen. Henkilöbrändiä ei lopulta luoda hetkessä vaan se on pitkäjänteisen työn lopputulos. Tämän jälkeen sinulla on kuitenkin askelmerkit hallussa ja tiedät, mitä tehdä. Mikäli kuvia, sivuja tai muuta tuotantoa täytyy tehdä, annetaan se suosiolla etevämpien ja edullisempien käsiin. Kysy ihmeessä lisää - autan mielelläni.

 

Linkedin -tehokurssi

700 €  / Koulutus / Henk. koht. suunnitelma (+alv)

Sosiaalisen median työkaluista Linkedin on noussut ylivoimasesti tärkeimmäksi työkaluksi henkilöbrändiä luodessa. Tämä korostuu erityisesti tietotyöläisten, asiantuntijoiden ja korkean osaamisen aloilla mutta pätee hyvin myös muualle. Kerron kuinka itse loin + 15 miljoonan ihmisen verkoston, kuinka hyödynnän tätä verkostoa ja miten sitä kasvatan. Tämän jälkeen olet oman alasi kiistaton ammattilainen tai sinun työntekijäsi voi hyvin ottaa alan mielipide johtajan roolin. Käytännönläheistä tekemistä helposti ja tehokkaasti! Luodaan sinullekin tykki Linkedin profiili, jolla pysyt työelämän kärjessä. Jos et usko, käy kurkkimassa minun profiili! Kysy ihmeessä lisää - autan mielelläni.


Muu konsultointi

100 €  / tunti (+alv)

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat viilata koulutusten / keynotejen / palveluiden sisältöjä, ota rohkeasti yhteyttä.

Kaikkiin hintoihin lisätään matkakulut voimassa olevan verohallinnon suosituksen
mukaan mikäli toisin ei sovita.