Lataa pois!

Kaiken yksinkertaisuuden nimissä olen kasannut kaikki materiaalit samaan paikkaan. Näin sinun ei tarvitse kirjoitella maileja moneen paikkaan ja latailla monia tiedostoja. Tämä on myös minulle helpompaa, sillä voin tykittää materiaalit aina yhden linkin taakse! Jotta pääset lataamaan opukset ja materiaalit, joudun ikävä kyllä pyytämään sinua luovuttamaan sähköpostiosoitteesi, jotta voin varmistua sinun olemassaolostasi. Alla lyhyt kuvaus siitä mitä kaikkea tuolta löytyy ja linkki sivun ala-laidasta, josta pääset lataushommiin! 

Näihin on vuodatettu verta, hikeä sekä kyyneleitä, joten toivon, että niistä on sinulle hyötyä. Kiitos, että olet kiinnostunut aihioistani ja tämän lisäksi voit käydä lukemassa blogista tuoreimpia ajatuksiani! --> Blogi


Mitä minä saan?

Henkilöbrändin kaava

Jokaisen ammattilaisen ja asiantuntijan tulisi ymmärtää, miten oma henkilöbrändi rakentuu ja miten sitä voi kehittää. Opus antaa sinulle selkeän prosessin, miten voit rakentaa itsellesi solidin henkilöbrändin pohjan. 

Seuraat ohjeita alusta loppuun niin et voi mennä pieleen! Saat työkirjan johon voit aina palata kun joudut sivuraiteille. 

Näyttökuva 2018-1-7 kello 21.57.28.png
 

Ultimate CX cheat sheet

Tämä opas taas antaa sinulle suoran prosessin siihen, miten suunnittelet yrityksellesi tai projektillesi asiakaskokemuksen kehittämisen projektin. Mitä tulee huomioida?

Mitä mitataan ja miten se tehdään? Olit sitten noviisi tai ammattilainen niin valmis malli auttaa eteenpäin helposti ja tehokkaasti.

 
Näyttökuva 2018-1-7 kello 22.15.18.png

Ultimate collection of Growth hacks

Olen koonnut matkan varrelta ison kasan erilaisia tekniikoita, strategioita ja oikoteitä, jolla kasvuun voidaan hakkeroida vauhtia. Tämä kokoelma ei ole oikeastaan kirja tai e-kirja vaan enemmänkin kokoalma valmiita malleja, pohjia, koodia ja dokumenttejä joka auttaa sinua rakentamaan digitaalista markkinointiasi niin, että se saa kunnon vauhtia ilman isoja rahallisia panostuksia. Kokoelma on osittain omaa käsialaani sekä kerätty läpi internetin!


Ja tolkuton määrä kaikkea muuta

Olen tuottanut satoja jos ei jo tuhansia sivuja erilaista sisältöä. Olen pyrkinyt nyt keräämään niistä hyödyllisimmät yhteen paikkaan, jotta muutkin voisivat niistä jotain hyötyä. Eli näiden yllä mainitsemien lisäksi kansiosta löydät ison kasan kaikkea hyödyllistä. Kun olet logannut kerran sisään niin säilytä linkki sillä jaan sinne aina uutta materiaalia kun sitä teen. Eli kaikki päivittyy sinne jatkossa. Kiitos ja eikun lataamaan!