TNKK - Suomen nätein kamari!

Untitled design (67).png

Hyvät kamarisiskot ja -veljet,

Kuten jo alusta asti olen sanonut, minulle on suuri kunnia kuulua Suomen näteimpään kamariin! Sydämmeeni sattui viime viikonloppuna, sillä jouduin seuraamaan hurjaa kesäpäivien menoa yhden parhaimman ystäväni polttareista - tämä tekee varmasti suuren loven kamarivihkooni mutta pyrin sen vielä hyvittämään.

Kamarissa on aina kaksi tasoa, yksilö ja yhteisö ja kumpikaan ei kehity, kasva ja kukoista ilman toista. Kuten nuo yhteisöt ja yksilötkin, haluan myös itse kasvaa ja kehittyä - se on myös yksi tärkeä syy miksi itse lähdin mukaan kamaritoimintaan. Tämän vuoksi meidän tuleekin entistä paremmin tukea omia kamarilaisiamme, kehittää taitoja yhdessä ja vastapainoksi kehittää meidän jokaisen vahvempaa integraatiota myös valtakunnallisesti.

Olen ihminen, joka elää ja hengittää yhteisöistä. Olen johtanut ja rakentanut kymmenien tuhansien yhteisöjä ja nyt haluan valjastaa kaiken tuon tiedon ja taidon rakkaan kamarimme kehittämiseksi.

Turun kamari on ja tulee jatkossakin olemaan Suomen nätein kamari - siitä aion pitää huolen!

Koska en päässyt itse kesäjuhlille, lähetin paikalle parasta, mitä minulta löytyy - alteregoni ”KamariJaakon”. KamariJaakko nousi pöydälle pienellä avustuksella ja asettui ehdolle Kamarimme DP:ksi. Minulle olisi suuri kunnia toimia tulevana vuonna kamarimme varapuheenjohtajana.

Virallisia kamarivuosia minulla ei paljoa ole vielä vyöllä mutta keskustellaan seuraavaksi vaikka siitä, miten se korvataan!

Logo harmaa.png
 
 
 
40895888_458945314626918_2436368160555794432_n.png
Olen tuntenut Jaakon jo pitkään ja tehnyt hänen kanssaan töitä useassa yrittäjyyteen ja yhteiskunnallisiin asioihin liittyvissä projekteissa. Jaakolla on vahva linkki päättäjiin ja käy avointa keskustelua koko alueemme kuin myös Suomen yrittäjyyden kehittämiseksi.
— Lauri Kattelus, Kaupunginhallituksen PJ, Turku

TArina

Yrittäjyys ja ideointi ovat selkäytimessäni. Ruohonleikkuufirma Nurtsit Bois avasi urani yrittäjänä, kun perustin 12-vuotiaana ensimmäisen yritykseen verrattavissa olevan viritelmäni. Siitä lähtien olen ollut mukana monessa. Tie on vienyt muun muassa toimistosiivouksesta kiinteistönvälitykseen ja matkaoppaaksi.

Tänään olen juuri täyttänyt 30 vuotta ja olen  Startup yrityksen Feedbacklyn perustaja ja toimitusjohtaja. Rakennamme yhdessä maailman makeinta ja tehokkainta asiakaskokemuksen mittaukseen kehitettyä työkalua. Lopputuloksena on asiakastiedon keräämisen ja kommunikaation monikanavaistuminen - siihen tarpeeseen on kehitetty Feedbackly.

Tavoitteemme on kasvattaa erityisesti verkkokauppojen ja vähittäiskaupan myyntiä paremman monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Tällä hetkellä Feedbackly on vauhdilla kasvava startup, joka tavoittelee maailman ykköspaikkaa monikanavaisen asiakaskokemuksen mittaamisessa ja sen tuottamassa analytiikassa.

Järjestöurani ei pituudessa mitattaessa ole vielä kovinkaan pitkä mutta olen tehnyt sitäkin enemmän. Näen sen kuitenkin vahvuutena sillä olen nuoresta iästäni huolimatta Suomen Yrittäjien kautta historian nuorin Varapuheenjohtaja. Tämän lisäksi vaikutan Varsinais-Suomen Nuorissa yrittäjissä, Varsinais - Suomen Yrittäjien Hallituksessa, työvaliokunnassa, Suomen Yrittäjien hallituksessa sekä Turun Yrittäjissä.

 

Mitä minusta sanotaan?

 
 

Luottamustoimet ja CV

Koulutus

KTM, Kansainvälinen liiketoiminta, markkinointi ja rahoitus
Turun Kauppakorkeakoulu

2014

MBA Studies, Marketing, International business
Universidade de São Paulo
2013

Muut

Yrittäjä ja perustaja Feedbackly Oy

Juontaja, golfopettaja, Keynote, Kirjailija 

Perheyritys Markkinointitoimisto Statiivi

Profea Oy:n hallituksen jäsen 2015-2018

Yrittäjä.io perustaja

Harrastukset

Triathlon, Golf, purjehdus, surf, capoeira

Puisten surffilautojen teko

Asuntosijoittaminen

Maajoukkuetason uppopalloilija

Luottamustoimet

Fashion Finland Hallituksen jäsen 2018 -

Suomen Yrittäjien Varapuheenjohtaja 2016 - 2018

Suomen Yrittäjien työvaliokunta 2016 - 2018

Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen 2014 - 2018

Nuorten Yrittäjien johtoryhmä 2014 - 2020

Kasvuyrittäjien johtoryhmä 2016 - 2018

Turun Yrittäjien Säätiön hallituksen jäsen 2014 -

Varsinais-Suomen Nuoret yrittäjät hallitus (VPJ) 2014 - 2019

Varsinais - Suomen Yrittäjät Hallitus 2015 - 2018

Varsinais - Suomen Yrittäjät Työvaliokunta 2015 - 2018

Yrityskiihdyttämö Creven hallitus 2017 -

Turun Yliopiston edustajisto 2011-2015