Jep olen samaa mieltä - otsikossa ei ole mitään järkeä. Mutta samalla tavalla ei ole myöskään henkilöbrändeissä. Henkilöbrändäämistä henkilö joko vihaa tai rakastaa ja hauskinta niissä on se, että niissä ei ole todellakaan mitään järkeä. Henkilöbrändit nimittäin rakentuvat outojen asioiden ympärillle mielenkiintoisimmat henkilöbrändit yleensä liitetään asioihin, joita ei vain voi keksiä - ja se tekeekin niistä niin ihania ja pelottavia sillä parhaat henkilöbrändit ovat aitoa itseään eli sinua. 

Jos henkilö brändit voi olla laidasta laitaan niin pirukaan niitä silloin rakenna tai hallitse? Väärin! Vaikka jokainen henkilö on erilainen, on henkilöbrändeissä kuitenkin tietty kaava. Ja sen kaavan löytäminen on aina tärkeää. On olemassa siis prosessi jota seurata ja tärkeimmät pointit mitä huomioida, jotta onnistut.

Tässä slidedekissä vähän hajua ja ajateltavaa siitä mistä tässä kaikessa on oikein kysymys. Ja toivottavasti kun nälkä kasvaa niin lue lisää tai ota yhteyttä niin jutellaan. Rock Rock!

Slideshare:

Comment