Haasteeksi tuntui usein tulevan se, että yrittäjätetsivät hyviä palveluntarjoajia verkostoistaan erityisesti peruspalveluille kuten esim. tilitoimistot, samaa asiaa saatetaan kysyä uudelleen jopa saman päivän aikana. Tästä johtuen tällä postauksella aloitetaan blogisarja, jossa kerätään tietyn toimialan palveluntarjoajia Yrittäjät -fb ryhmästämme. Näin toivottavasti löydät siis itsellesi hyvän ja toimivan palveluntarjoajan!

Homma on käytännössä toiminut siten, että ne suositellut tai ilmiannetut yritykset, jotka ovat läpäisseet allekirjoittajan omavaltaisen seulan, lopulta päätyivät listalle. Lista on järkkymätön ja siitä ei voi valittaa (tai voi mutta ei auta) ei jälkikäteen välttämättä päivitellä!

Ensimmäisenä siis vuoroissa tilitoimistot jonka mukana kategoria "Muut talouspalvelut" - Yritykset on ryhmitelty jotakuinkin alueittain sen mukaan, mitä tietoa yritysten sivuilta ja tiedoista löytyy. Huom. nämä toimistot voivat toimia myös useammalla paikkakunnalla. Jokaisesta löytyy siis Nimi, Slogan (tms.), verkkosivu ja aluetieto. Mikäli jotain haluttua tietoa ei sivuilta ole löytynyt, tippuu tuo yritys listalta pois. Kaikki tieto perustuu yritysten omiin verkkosivuihin. Tämä listaus on ilmainen, joten valitusoikeutta ei ole! ;)

Sen enempää lätisemättä - Yrittäjät -ryhmän tilitoimistot ja talouspalvelut! Enjoy!

Etelä:

Profitcount - Coolest bookkeepers in town. Visiomme on tuottaa pysyviä ratkaisuja asiakkaillemme ja tarjota asiakkaidemme tarpeita vastaavia kirjanpitopalveluita. Vahvuutemme on palvella asiakkaitamme yksilöllisesti vuoden ympäri. Olemme nuori ja todella omistautunut tiimi, joka on erikoistunut tuloksellisten yritysten taloudenhallintaan.
http://www.profitcount.com/

Smart Office - Kirjanpitäjä, joka on tavoitettavissa
http://www.smartoffice.fi/

HR-Tilipalvelu - Reaaliaikainen kirjanpito ja sähköinen taloushallinto - me osaamme sen!
http://hr-tilipalvelu.fi/

Länsi-Uudenmaan Tilitoimistopalvelut Oy - (Talousverkko) Olemme liiketoimintalähtöinen asiakkaan kasvukumppani, joka on keskittynyt puhtaasti sähköiseen taloushallintoon ja erinomaiseen henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. 
https://www.talousverkko.fi/tilitoimistot/tilitoimisto-lohja-lansi-uudenmaan-tilitoimistopalvelut-oy/

Kasvu Silta - Kasvu-Silta Oy tarjoaa taloushallinnon palveluita yksinyrittäjille, pienille henkilö,- ja osakeyhtiöille, sekä yrittäjyyttä suunnitteleville yksityishenkilöille ympäri Suomen. Kirjanpidon palvelut tuotetaan kustannustehokkaasi siten, että asiakasyrityksen taloushallinnon prosessit saadaan sujuviksi, lain vaatimat velvollisuudet hoidetaan ajallaan, ja yrittäjä on koko ajan tietoinen yrityksensä taloudellisesta tilanteesta.
http://www.kasvusilta.fi/

IncomeTili - Täyden palvelun tilitoimisto Espoossa
http://incometili.fi/

Cristalli Talous -  sähköisiä taloushallintopalveluja tarjoava ketterä tilitoimisto, joka todella välittää asiakkaistaan.
http://www.cristallitalous.fi/

Paperless - Ystävällinen ja palveleva taloushallinnon kumppani. Hoidamme yritysten ja yhdistysten kirjanpitoa ja palkanlaskentaa sähköisesti ja sujuvasti.
https://paperless.fi/

Paritilit - Paritilit on kasvava tilitoimistoketju, jolla on jo yhdeksän toimipistettä. Tarjoamme pienille, keskikokoisille ja suurille yrityksille kustannustehokasta mutta laadukasta kirjanpitoa ja palkanlaskentaa sekä apua verokysymyksissä, talouden suunnittelussa ja laki- ja sopimusasioissa.
http://www.paritilit.fi/

Tilitoimisto tiliduunari - Olemme yritysneuvontaan ja -suunnitteluun erikoistunut, nelihenkinen tilitoimisto Helsingin Arabiassa. Pidämme mielellämme huolen yrityksesi kirjanpidosta siihen liittyvine verosuunnitteluineen, jotta sinä saisit parhaimman hyödyn yritystoiminnastasi. Hoidamme asialliset hommat kuntoon paneutuen, ammattitaidolla ja  ystävällisesti.
http://www.tiliduunari.fi/

Vantaan Tilitoimisto - Ihmisläheistä tilitoimisto- ja taloushallinnon palvelua sinulle yrittäjä.
http://www.vantaantilitoimisto.fi/

Tilitoimisto Hailio - Keskity unelmiesi toteuttamiseen, me autamme niissä tylsemmissä asioissa!
http://www.tilitoimistohailio.fi/

Varsinais:

Suomen Henkilöstötalo - Ketterä henkilöstöosasto, palveluksessanne! Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Myös kirjanpitoasiakkaat ovat tervetulleita!
http://henkilostotalo.fi/

Finvoicer - Muuta aika rahaksi pilvipalveluillamme. Valitse omat palvelut tuoteperheestämme
https://www.finvoicer.fi/

Tili- ja Palkkapalvelu Mäki - Taloushallinnon palvelua jo vuodesta 2000, kokemusta eri taloushallinnon aloilta yli 20v. ajalta.
Pienenä toimistona pystyn palvelemaan teitä henkilökohtaisesti teille sopivalla aikataululla vaikka viikonloppuna erikseen sovittuna aikana.
http://www.tilitoimisto-turku.fi/

Tili-Avekki - Tili-Avekki Oy on vuonna 1991 perustettu kokonaisvaltaiseen palveluun panostava tilitoimisto Turussa.Palveluihimme kuuluvat mm. yritysten ja yhteisöjen kirjanpito, tilinpäätös, palkanlaskenta, veroasiat, laskutus sekä yritysten perustaminen ja yritysjäjestelyt.
http://www.avekki.fi/

Tilitoimisto Aarnio - Taloushallintoa parhaimmillaan
https://www.aarnio.fi/

Tilijohanna - Toiminta-ajatukseni on tehdä kirjanpidosta ymmärrettävää.
http://www.tilijohanna.com/

Ketolan tili ja isännöinti - Tilitoimistopalvelut, isännöinti, it-ratkaisut ja konsultointi
http://www.ketolantili.com/

Visma PPG - Kun yrityksesi pystyy keskittämään kaikki tarvitsemansa palvelut saman katon alle, jää tuottavalle liiketoiminnalle enemmän aikaa. Visma PPG on kotimainen yrityspalvelutalo, joka tuntee suomalaisten yritysten toimintaympäristön.
https://www.vismappg.fi/

Tilitoimisto Haapala - Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa taloushallintopalveluita ihmisläheisesti ja luottamuksella kaikenkokoisille yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille.
http://www.tilitoimistohaapala.fi/

Leana - Meillä on vankka ote talouteen! Luotettavalla tiimityöllä kirjanpitopalvelut maatalouksista konserneihin, lähellä ja kaukana, meillä tai teillä.
http://www.leana.fi/

Länsi:

Ellis Office - Ellis Office Oy on yrityksen kumppani yritystoiminnan tukitoiminnoissa. Näkemyksemme mukaan yrityksen kaksi perusasiaa on huolehtia asiakkaistaan ja tuotteidensa kilpailukyvystä, kaikki muu on yrityksen tukitoimintoja.
http://www.ellisoffice.fi/

Sapucon - Tervetuloa tämän päivän taloushallinnon maailmaan! Sapucon tuottaa tilitoimisto- ja neuvontapalveluita kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. 
http://www.sapucon.fi/

Idecon - Työkalupakkimme sisältää laadukkaat palvelut, joilla kannattavuutenne ja tehokkuutenne nostetaan uudelle tasolle.
https://www.idecon.fi/

Mediatili - Mediatili on täyden palvelun tilitoimisto Kokkolassa, Savonlinnassa, Saarijärvellä ja Punkaharjulla.
https://www.mediatili.com/

1accounting - Eri toimialoja edustavien asiakasyritysten tilitoimisto sekä korkeatasoinen asiantuntijasi monipuolisissa taloushallinnon palveluissa.
http://www.1accounting.fi/

Mariannan Tili - Ymmärrettävää taloushallintoa & Toimivaa markkinointia
https://mariannantili.fi/

Pohjoinen:

Saruman - Vapautamme kätesi kirjanpidon, palkkalaskennan ja taloushallinnon tehtävistä omaan ydinliiketoimintaasi!
https://saruman.fi/

Tilitaito - Tilitoimistomme tarjoaa yksilöllistä palvelua niin tili-, vero- kuin yrityselämän lakiasioissakin.
http://www.tilitaito.fi/

Talouspalvelu Riihi - Tilitoimistomme kuuntelee, auttaa ja opastaa. Kuljemme rinnallasi ja toimimme tulkkinasi byrokratian viidakossa. Missä voimme auttaa?
http://talouspalveluriihi.fi/

Keski:

Tilivahti - Räätälöidyt palvelut yrityksesi talousasioille. Voit keskittyä täysillä yrittäjyyteen - hoidamme talousasiat puolestasi
http://www.tilivahti.fi/

Soljuva Taloushallinto - Vältä karikot yrityksesi taloudessa
http://soljuvaa.fi/

Tilikanava - Olemme luotettava ja laadukas taloushallintopalveluiden tarjoaja, joka haluaa palvella asiakkaitaan pakollista paremmin.  Emme väitä olevamme suurin ja kaunein, mutta asiakkaillemme olemme tutkitusti luotettava, henkilökohtainen ja järkevän hintainen taloushallinnon kumppani. Siitä olemme erityisen ylpeitä.
https://www.tilikanava.com/

Tilinetti - Täyden palvelun tilitoimisto. Meiltä Tili-Minetin katon alta saat vankan nipun tilitoimistopalveluita.
http://tiliminetti.fi/

Pirkan Tilipalvelu - Tilitoimisto-, kirjanpito- ja talous­hallinto­palvelut Tampereen ja ympäristö­kuntien yrityksille ja yhteisöille
http://www.pirkantilipalvelu.fi/

ASP -yhtiöt - Tilitoimistosi Tampereella – tehokkuutta taloushallintoon
http://www.aspyhtiot.fi/

Tilioksi - Tunnollista tilinpitoa Pirkanmaalla. Tilitoimisto Tilioksi Oy on täyden palvelun tilitoimisto Ylöjärvellä.
http://tilioksi.fi/

Tilitoimisto SaRa - Luotettavaa ja asiantuntevaa taloushallinnon palvelua Lahdessa ja Tuusulassa. Hoidamme pienten ja keskisuurten yritysten kirjanpidot, tilinpäätökset ja veroilmoitukset asiakkaan tarpeiden mukaisesti yli 15 vuoden kokemuksella.
http://tilitoimistosara.fi/

Itä:

Karjalan Tili- ja isännöintikeskus - Tarjoamme kattavat ja asiantuntevat isännöinti- ja taloushallintopalvelut yrityksille, yhdistyksille sekä asuin– ja liikekiinteistöille.
http://www.tilikeskus.net/

Vastatili - Talouden hallinnan asiantuntijana olemme tukenasialusta alkaen
Huolehdimme yrityksesi taloudesta kokonaisvaltaisesti. Saat luotettavaa ja ajan tasalla olevaa tietoa johtamisen tueksi, ja olet aina tietoinen todellisesta taloustilanteestasi.
http://www.vastatili.fi/

Talouspalvelua parasta aikaa - Talouspalvelua asiakkaan ehdoilla
http://www.talouspalvelua.fi/

Tilitoimisto Pikva - Toimitamme asiakkaillemme taloushallinnon palvelut laadukkaasti ja ajallaan, täysin sähköisenä tai asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä
http://pikva.fi

Konnektor - Olemme Joensuusta kotoisin oleva asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja asiantunteva tilitoimisto. Asiakaslähtöisyys näkyy esimerkiksi laajana palveluvalikoimana, mutta myös siinä että saat meidät helposti kiinni.
https://konnektor.fi/

Muut talouspalvelut:

Holvi - Digital banking from entrepreneurs to entrepreneurs. Holvi combines everything a modern entrepreneur needs in one digital business account.
https://about.holvi.com/

Solventor - CFO as a Service
http://www.solventor.fi/interim-management/

Simple Books - Sähköinen kirjanpito-ohjelma pienyritykselle
http://www.simplbooks.fi/

eTasku - Älä enää ikinä hukkaa kuitteja tai tuskaile matkalaskujen kanssa! Lähetä kuitit ja matkalaskut kirjanpitoon suoraan puhelimestasi.
https://www.etasku.fi/

Perintäritari - Autamme suomalaisia yrityksiä parantamaan heidän kassavirtaansa ja kasvattamaan liikevoittoaan huolehtimalla heidän saatavien perinnästä. 
https://perintaritari.com/

 

1 Comment