Warning: Poikkeuksellisesti tämä ei toimi Applen käyttäjille - sorry for that!

Linkedinin ja muiden sosiaalisten verkostojen käyttö jatkaa yhä enemmän ammattimaistumistaan ja niihin myös pikkuhiljaa kehitetään uusia työkaluja. Sitten on myös muutamia pieniä trikkejä, jolla tämän voi tehdä ihan jokainen myös ilmaiseksi!

Homman ydin on se, että sinä saat kaiken datan ulos omasta verkostostasi - ja se vieläpä helposti. Kokonaisuus toimii siten, että menet omiin asetuksiin ja kaivat sieltä kohdan "getting your archived data" ja sieltä valitset haluamasi datan. Kun olet kirjautunut palveluun, voit myös käyttää tätä linkkiä: https://goo.gl/HnkySH

Tämän jälkeen 24h kuluessa sähköpostiisi tippuu linkki, josta tuo data voidaan ladata. Seuraava steppi on käydä lataamassa täältä valmis Power bi pohja, jolla tuo datapaketti sitten avataan. 

Odottavan aika on pitkä - mutta sillä aikaa voit käydä lataamassa ilmaisen power bi työkalun esim. täältä: https://powerbi.microsoft.com/en-us/get-started/

Ja voilá! Nyt sinulla on edessäsi syvällinen analyysi omasta Linkedin verkostostasi, jota voit vapaasti ja ilmaiseksi hyödyntää!

- Jaakko

Ps. Tämän on alunperin pistänyt pystyyn a fellow Linkedin professionals - linkkien takana myös lisää tietoa, apuja ja kuvia mikäli näillä ohjeilla ei vielä onnistu!

https://powerbi.microsoft.com/en-us/blog/deep-dive-into-query-parameters-and-power-bi-templates/

https://www.linkedin.com/pulse/brand-new-perform-free-linkedin-connection-analytics-vishal-pawar/

Comment