HELSINKI (7. kesäkuuta 2018)

CX Network on maailman johtava ja suurin media, verkosto, tapahtumajärjestäjä ja tiedonlähde asiakaskokemuksen ammattilaisille ympäri maailman. CX Network listaa oman alansa kovimmat 30 tulevaisuuden lupausta 30 under 30 -listallaan. Listalle pääsi liike-elämän kovia nimiä muun muassa Facebookilta, CPSN:tlä ja Tescolta. Listalta löytyy myös omien yritysten perustajia ja alansa vahvoja vaikuttajia kuten suomalainen Jaakko Männistö.

“Huomasimme, että digitaalista liiketoimintaa ja asiakaskokemuskenttää muuttavat entistä enemmän nuoret ja kunnianhimoiset milleniaalit, joten on tarpeen nostaa näitä kykyjä esille.” Kertoo CX Networking marketing manager Sarah Lattouf.

Ryhmän valitsi satojen ehdokkaiden joukosta kolmihenkinen tuomaristo, joka haki alle kolmekymmentä vuotiaita jo nopeasti alalla menestyneitä ammattilaisia, joilla koetaan olevan suuri tulevaisuuden potentiaali. Turkulainen Jaakko Männistö valittiin listalle ainoana suomalaisena.

”Listalle pääseminen on suuri kunnia. Ei ole mitenkään itsestään selvää, että kun valitaan 30 maailman parasta, olisimme Suomesta jotenkin edellä tässä asiassa. CX Network on myös meidän alamme yksi arvostetuimmista toimijoista, joten kyllä tämä on aivan mahtavan iso asia!” Männistö kertoo.

Männistö on kasvuyritys Feedbacklyn perustaja ja toimitusjohtaja. Feedbackly on asiakaskokemuksen mittaamiseen, analysointiin, parantamiseen ja lisämyynnin tekoon tarkoitettu ”All-in-one” -palautetyökalu, joka toimii puhtaasti verkossa. Ohjelmisto toimii SaaS periaatteella ja tuo mukanaan useita hyötyjä sitä käyttäville yrityksille. Yritykset pystyvät keräämään tarkkaa tietoa asiakkaiden mielipiteistä kaikissa mahdollisissa palvelupolun kontaktipisteissä ja täten parantamaan asiakastyytyväisyyttä, kasvattamaan mitattavaa myyntiään sekä automatisoimaan sisäisiä prosesseja.

“Asiakaskokemuksen mittaaminen on myös selvästi kasvava trendi, ja yhä useammat yritykset haluavat tehdä siitä selvän kilpailuedun itselleen. Tämä ja meidän työmme on huomattu nyt myös kansainvälisesti!”, Männistö iloitsee.

Valintaan vaikutti myös se, että Männistö on myös Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja. Suomen Yrittäjillä on yli 115 000 jäsentä, mikä tekee siitä Suomen suurimman elinkeinoelämän järjestön. Se luo hyvän alustan myös oman alan vaikuttamisen suhteen ja verkostojen rakentamiseen.

“Tänä vuonna valinnoissa keskityttiin tuomaan yhteen nuoria innovaattoreita ja henkilöitä, jotka haluavat rikkoa sääntöjä ja muuttaa peliä. Ennen kaikkea fokuksessa on olleet tekijät, jotka ovat sitoutuneet urallaan luomaan parempia digitaalisia asiakaskokemuksia” Lattouf lisää.

Lisätietoja:

Jaakko Männistö, toimitusjohtaja
jaakko.mannisto@feedbackly.com
+358 44 348 8016
Kuvat: https://www.jaakkomannisto.com/read-me/
Listaus: https://register.cxnetwork.com/cx-network-30-under-30/
CX network: https://www.cxnetwork.com/

Feedbackly on monikanavaiseen asiakaskokemuksen mittaukseen erikoistunut start up yritys, jota käyttävät jo useat Suomen sekä maailman suurimmista organisaatioista kuten Kesko, Helsingin Kaupunki ja 7eleven. Feedbacklyn avulla pystyt keräämään asiakaspalautetta kaikissa palvelun kontaktipisteissä ja käännät asiakastiedon käytännöllisiksi toimenpiteiksi, markkinoinniksi ja viestinnäksi automaattisesti parantaen yrityksen myyntiä. Feedbackly on perustettu 2012 ja yrityksen pääkonttori on Helsingissä. www.feedbackly.com

Comment