Varsinais-Suomen Yrittäjät esittävät minua Jaakko Männistöä toiselle kaudelle Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi. Suomen Yrittäjien puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan Suomen Yrittäjien liittokokouksessa Turussa 19. lokakuuta 2018. 

Tavoitteenani on ja koko edellisen kaksivuotiskauden ollut, parantaa erityisesti nuorten yrittäjien asemaa niin järjestössä kuin markkinoilla. Hän haluaa työskennellä myös kasvattaakseen Suomen Yrittäjien vaikuttavuutta nuorten- sekä kasvuyritysten keskuudessa.

On ollut hienoa huomata miten paljon olen päässyt vaikuttamaan omalla työlläni. Olen mm. aloittanut kasvuyrittäjä- sekä maahanmuuttajayrittäjäverkoston toiminnan yhdessä muun johdon kanssa, kertoo Männistö. 

Olen viimeisen kahden vuoden aikana oppinut, että yrittäjäjärjestön paikallisyhdistyksillä ja aluejärjestöillä on hienosti toimivia malleja ympäri Suomen. Nämä tulee saada jäsenyrittäjien sekä koko yrittäjäkentän käyttöön, hän jatkaa.

Minun haaveeni ja tavoitteeni on yksinkertaisesti se, että Suomi on maailman paras maa yrittää. Emm ole kaukana mutta töitä on reilusti tehtävänä. Tavoite saavutetaan mielestäni kahdella työkalulla. Ensimmäinen on luonnollisesti tehokas ja jatkuva edunvalvotatyö sekä vaikuttaminen. Toinen asia on yhteisön, verkoston ja itse yrittäjien tukeminen ja heidän kanssa työskenteleminen. Homma toimii nimittäin niin, että jokainen yrittäjä toteuttaessaan omaa unelmaa muovaa tätä maata ja kansantaloutta enemmän oikeaan suuntaan.

Tätä haluan olla tukemassa ja niistä esimerkkeinä onkin jo nuo mainitsemani nuorten yrittäjien, kasvuyrittäjien ja maahanmuuttajayrittäjien eteen tehty työ!

Paloa riittää, joten enemmän kuin mielelläni jatkan seuraavankin kauden Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana.

Uutinen täällä: http://bit.ly/2MAlJyN

Kiitos.

-J

 

Comment