Asiat menee hassususti eteenpäin kun on aikaa miettiä asioita ja päätä saa vähän lepuuttaa.

Tämä on kesäloman toinen tuotos aloitatriathlon.com lisäksi. Yhteisömme on kasvanut vuoden aikana sellaisiin mittoihin, että oli aika ottaa seuraavat askeleet kohti ihan aikuisten oikeaa juttua. Se mitä juttua, on vieläkin hiukan pimennossa. Askel on kuitenkin suuri ja uskon, että oikeaan suuntaan. 

Yrittäjien facebook ryhmä on saanut oman blogin. Ajatus on se, että blogi kerää yhteen ryhmän sisältöjä joista voidaan myös ryhmässä keskustella. Näin saadaan keskusteluun ulottuvuutta ja syvyyttä.

On ollut mahtava päästä rakentamaan näin mahtavaa yhteisöä ja uskon, että sama meno jatkuu. Reilun vuoden mittainen tie ei vielä ole ollut pitkä mutta uskon, että jatkossa tie on vielä entistä pidempi ja mahtavampi - vain positiiviessa mielessä.  FB yrittäjät goes live täällä --> www.fbyrittajat.com 

Happy Trails!

-J

Comment