Kesäloman tulos - aloitatriathlon.com

Kesälomakriisi. Jotain tarttis tehdä. Jotain järkevää mutta semmosta joka palauttaa. Semmosta joka saa ajatukset pois töistä ja kaikesta arjen hulinasta. No rehellisesti sanottuna en siinä ihan 100% onnistunut mutta omasta mielestäni voin kuitenkin antaa itselleni vähän krediittiä. 

Sain aikaan jotain muutakin kuin pelkästään sohvalla makaamista. Kaikki tietää, että liikkua pitäisi enemmän - ei vaan jaksa. On arki ja kiire. On työt ja kaikki muut ja rahaakaan ei ole tapeeksi. No, taisi olla tiistai ilta kun söin dinneriksi ison lautasellisen kanapastaa.

Olimme keskutelleet tästä "jotain pitäisi tehdä" asiasta jo useamman kerran. Siinä samassa kun podin ähkyäni, Mirva totesi "Aletaanko reenaamaan maratonille?". Johon suoraan vastasin, että "Ei helkutissa, inhoan juoksemista! Miten olisi uinti, jos alettaisi uimaan?" Tätä vastausta hän ei kuitenkaan sulattanut, joten pyrin etsimään sopuratkaisun. Mietin ja mietin ja mietin, että mikä olisi jotain siltä väliltä - siinäpä se! "Aloitetaan Triathlon!" Mirva totesi!

Itsemme tuntien jotain tarttis tehdä. Niinpä ennen kuin huomasimmekaan olimme ilmoittautuneet ensimmäiseen triathlonkisaamme. Tämä on luonnollista, sillä ilman tavoitteita meitä on vaikea saada minnekään. Ja koska kaikki pitää vetää yli myös innostuksen puolesta aloimme opiskelemaan ja tutkimaan aihetta - miten aloittaa triathlon? Lopputulos oli se, että emme kovinkaan helposti löytänyt tietoa tämän mystisen lajin saloista selitettynä siten, että olisin saanut tarpeelliset perustiedot omalla kielelläni ja juuri aloittelijoille suunnattuna. Niin syntyi Aloitatriathlon.fi - koska aina voi vetää överimmäksi. 

Saapa nähdä, tuleeko minusta (kummastakaan meistä) koskaan "triathlonistia" - jääkööt se jokaisen itselle arvioitavaksi.

Koko setti löytyy täältä ja artikkelit saapuvat loppukesän aikana kun muutama triathlon on alla ja on jotain kerrottavaa! https://www.aloitatriathlon.com/

-J

Previous
Previous

Yrittäjien oma facebook ryhmä goes live!

Next
Next

Miten hallitsen asiakaskokemusta? - ilmainen asiakkaanmatka pohja