Jokaiselta, joka pyrkii vastuutehtäviin missä tahansa järjestössä tulisi kysyä kysymys, oletko valmis tekemään pyyteettömästi töitä yhteisen tavoitteen eteen? Suomen Yrittäjien tapauksessa se voisi tarkoittaa, että kysymystä: “Oletko valmis tekemään töitä sen eteen, että Suomi olisi parempi maa yrittää ja oletko valmis antamaan aikaasi, osaamistasi ja verkostojasi yhteisen tavoitteen saavuttamisen eteen?”

Minulle vastaus oli tällä erää helppo sillä olen jo kahden vuoden ajan nähnyt oman kädenjäljen Suomen Yrittäjien toiminnassa sekä Suomalaisen yrittäjyyden muovautumisessa. Ensimmäisen kauden jälkeen yleisin kysymys onkin ollut se, että miten pystyn todistamaan, että olen valmis tekemään töitä yhteisten tavoitteiden eteen?

Vaikkakin olen ihmisenä impulsiivinen ja pitkäsanainen olen samalla myös erittäin analyyttinen ja pitkäjänteisesti työtä tekevä. Tämän vuoksi halusin konkretisoida miltä viimeiset kaksi vuotta ovat minulle näyttäneet. Toki olen yrittäjä itsekkin ja toki teen paljon muutakin mutta antaa näiden lukujen kertoa, kuinka sitoutunut olen siihen tekemiseen

  • Yli 200 matkustuspäivää

  • Yli 130 hotellissa nukuttua yötä

  • Yli 100 yrittäjien tapahtumaa

  • 22 mediaosumaa / haastattelua

  • 13k yrittäjää omassa rakennetussa verkostossa

  • 88 Yrittäjien kokousta

  • 80 tavattua kansanedustajaa / päättäjää

  • Tuhansia kilometrejä matkustusta

  • Satoja tunteja yrittäjien eteen tehtyjä työtä

  • 1 poissaolo työvaliokunnasta tai hallituksesta

Minulla on perheen ja oman hyvinvoinnin ulkopuolella yksi asia, joka minua ajaa eteenpäin. Se on kasvu ja kasvun ennen kaikkea yrittäjyyden kautta. Tätä visiota tavoittelen kahdella tavalla, rakentamalla itse omaa liiketoimintaa ja muuttamalla maailmaa. Toinen minulle tärkeä tapa on rakentaa Suomesta sellainen paikka, jossa jokainen yrittäjä voi kasvaa tavalla, jonka hän itse katsoo parhaakseen. Minulla on motivaatiota, minulle on virtaa ja ennen kaikkea minulla on halu tehdä töitä yhteisen tavoitteemme eteen!

-J

Comment