Myönnettäköön. Rakastan sitä, että voin tuoda ihmisiä yhteen merkityksellisten tapaamisten muodossa ja saan ihmiset auttamaan toinen toistaan. Johtuukohan tämä siitä, että itse olen aina kaivannut paljon apua vai siitä, että nautin muiden auttamisesta. Yhtälailla, jotenkin päädyn jatkuvasti erilaisten yhteisöjen rakentajaksi ja katalyytiksi.

Kuten yrityksille, myös yhteisöille on ominaista se, että ne pyrkivät ratkaisemaan ongelman jonkin ongelman - toiset spesifimmän ja toiset vähemmän spesifin. Suurelle osalle yhteisöjä on kuitenkin yhteistä se, että ne taistelevat yksinäisyyttä vastaan. Yksin ei ole kiva pohtia, keskustella, juosta, hengailla, käydä leffassa tai vaikka syödä…

En ole koskaan kokenut itseäni yksinäiseksi mutta paljon kotitoimistolta töitä tekevänä huomasin, että ihan käytännössä en paljoa ehdi sopia lounasseuraa. Niimpä usein päädyin syömään kotona yksin mahdollisimman nopeasti, jotta pääsin takaisin työpöydän ääreen! Kaipasin lounasseuraa.

Olinko siis yksinäinen? En tiedä mutta lähdin ratkomaan asiaa kuten minulla on tapana. Perusta yhteisö, jossa on samanlaisia ihmisiä samanlaisen ongelman kanssa. Näin syntyi Turku Business Lunch eli leikkisämmin TBL. TBL tarkoitus on yksinkertainen: Löydä nopeasti lounasseuraa bisneksen merkeissä niin, että voit samalla vaikka löytää asiakkaan tai toimittajan! Win - win sanon minä!

Mikä TBL siis on? Se on Business ammattilaisten ryhmä, jossa voit vapaasti sopia business lounaita tuttujen ja tuntemattomien kanssa. No strings attached! TBL toimii Whatsapissa ja Facebookissa.

Tätä kirjoittaessani Whatsapp ryhmä pääsi vasta alkuun ja FB ryhmä on juuri perustettu mutta lounaita on keretty sopia jo satoja ja väitän, että myös liikevaihtoakin jo generoitu tuhansia.,

Mitä tästä opimme? Älä jää istumaan ja ihmettelemään vaan tee asialle jotain - mikä on pahinta mitä voi käydä?

TBL Facebookissa - https://www.facebook.com/groups/2211695445566083/

Mikäli haluat päästä Whatsapp ryhmään, joudut etsimään sen suosituksen kautta! ;)

-J

Comment